are you online now?

Carregant...

4 formes d’entrenar la creativitat i sorprendre a l’empresa

creatividad

Entrenar la creativitat és l’acció i la capacitat de relacionar idees per obtenir-ne de noves. La creativitat és innata. Tots som capaços de crear a partir del no-res i de generar pensaments divergents. Alguns la tenen més desenvolupada que altres però la creativitat és una de les formes de pensament que fa diferent a l’home de la resta d’animals.

Per ser un treballador o un emprenedor innovador és necessari que apliquis la creativitat i tècniques diferents de les que has utilitzat fins ara.

Si vols enfortir-la i aprendre a exercitar i entrenar la creativitat per a sorprendre a l’empresa, a continuació t’explicarem quatre trucs que et seran d’utilitat.

Com es pot entrenar la creativitat

Tots som creatius. Les idees creatives sorgeixen de combinacions que ens semblarien poc corrents però que en realitat no ho són. És a dir, per entrenar la creativitat has de combinar idees existents per obtenir-ne de noves.

Per tenir-ne amb més fluïdesa i sorprendre el teu entorn intenta posar en pràctica el següent:

  • Fes un canvi en la teva rutina. Obra’t de mires i sotmet-te a noves experiències i perspectives. Busca la varietat i, un cop la tinguis, combina-la amb el que ja coneixes. Sovint les idees o els processos més brillants són més a prop del que ens pensem.

La diversitat d’accions et pot proporcionar nous estímuls que pots utilitzar com a eina per impulsar la teva creativitat.

  • Retroalimentat i busca punts de vista diferents. Si vols sorprendre a l’empresa amb les teves idees i les teves aportacions creatives tingues noves fonts d’inspiració. Un cop tinguis una idea nova, comparteix-la, posa-la a debat i fes-la més gran amb diversos cercles d’amistats. Així obtindràs nous punts de vista que t’ajudaran a perfeccionar-la i a tenir èxit. Si la teva intenció és sorprendre a l’empresa amb nous processos, consulta-ho amb gent que sigui externa al sector. Així et donaran la seva opinió objectiva i sabràs com enfocar la idea.
  • Aprèn a pensar de manera diferent a com ho feies. Allunya’t de les normes de pensament i sigues intransigent. Crear i entrenar la creativitat és un pas lògic i natural. Has d’entrenar la teva ment per tal que sigui més oberta. Practica-ho i llavors et sorgirà sense pensar-ho. La nostra ment funciona de manera autònoma. Si s’acostuma a tenir un pensament lliure i associatiu serà més fàcil obtenir idees noves i creatives.
  • Observa el teu entorn. Surt de la teva àrea de confort i observa tot allò que passa al teu voltant. Es diu que la gent més creativa està pendent de les coses interessant. Les coneixen totes, encara no que les facin servir. Per tant, observa i interioritza-ho, tard o d’hora et serviran.

Aquests són els quatre primers passos que pots seguir si vols entrenar la creativitat per millorar la teva manera de treballar. És possible que al principi costin d’aflorar però, llavors, apunta-les totes, no deixes que se n’escapi cap i busca la manera de treballar-les i fer-les realitat.

Posts relacionats:

instagram
ecommerce
talk
pinterest
ux
reels
in
reels
pande
expe
copy
dimensions
social ads
brand
followers
Social
influ
podcast
grow
tipo
lives
client
asana
stories
teletreball
brand
Facebook
SEO
CMS
conversacional
cookies
copy
anuncis
mkt
video
xxss
dron
mkt
likes
co-branding
videos
algoritme
winwin
6 consells
web
bounce rate
marketing
Rebranding
Google
co-branding
¿Te consideras creativ@? Vamos a ver qué tipo de creativo eres
SEO y altavoces inteligentes
¿Qué son las técnicas black hat y cuáles son las consecuencias?
¿Qué es el amor?
? Google te esta escuchando a través del teléfono móvil
Accede a perfiles de LinkedIn sin desvelar tu identidad
vídeo keywords para posicionarte en Google
¿Cómo podemos obtener backlinks en nuestra página web?
La nueva tendencia de marketing se llama Flywheel modelo
Lead Nurturing
Búsqueda de voz
Trade
buyer
Linkbuilding
cdmon
Empresa
Objetivos SMART
mkt 360
SEO APPS
Estrategias de marketing
ADS
Test A/B
Google MyBusiness
Campañas Navidad
Marketing Emocional
Microinfluencers
Buyer Persona
Marketing Directo
newsletter
Branded Content
search
dominio
mkt digital
Social Media
Aida
SEM
magnet
Social Media
Social Media
marketing
Funnel de Ventas
SEO
email
web
Marketing Digital
Why

Compartir

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn