4 eines SEO per millorar el posicionament a Google

SEO

Millorar el posicionament de la teva pàgina web és una tasca constant. Tenir un bon posicionament és, en gran part, tasca dels responsables de la teva departament de màrqueting. Aquest equip ha d’estar al dia de les novetats i canvis que Google fa en el seu cercador. Dia a dia apareixen canvis que poden perjudicar el teu posicionament i això cal treballar.

Per poder estar al dia d’aquests canvis, et recomanem que disposis d’un equip professional per millorar el teu posicionament. En segon lloc, cal que tinguis present algunes de les eines que t’explica en aquest article.

Eines per millorar el posicionament

Per començar, et hem de dir que hi ha centenars de serveis i aplicacions dedicades a millorar el SEO. Aquestes eines et permetran fer una anàlisi de l’estat del teu lloc web. Així mateix, et mostraran tot el que es pot millorar.

Algunes d’aquestes eines són de pagament però moltes altres són gratuïtes. A continuació et recomanem 4 eines que pots utilitzar per millorar el SEO i buscar paraules clau.

Mangools SEO Suite

Aquesta és una de les eines més completes que hi ha per millorar el posicionament. Consta de quatre aplicacions que, integrades entre si, et permeten gestionar les paraules clau més rendibles i analitzar les teves keywords i les de la competència. També et permet monitoritzar les posicions dels teus keywords i dels enllaços.

SEO Power Suite

Aquesta també és una eina que integra quatre funcionalitats. T’ofereix la possibilitat d’analitzarels enllaços i monitoritzar la posició dels teus resultats decerca.A més, t’ajuda a trobar les paraules clau que siguin més adequats per a tu.

SEO Power Suite també analitza la teva pàginaweb.Així mateix, t’ajuda a optimitzar els aspectes de SEO On Page. I, finalment, també et gestiona i et organitza campanyes.

Per millorar el posicionament pots utilitzar eines digitals que et faran una anàlisi de l’estat de la teva pàgina web
Keyword Tool

Aquesta eina és un planificador de paraulesclau.Té com a finalitat descobrir-te noves paraules clau a partir de recomanacions.

Amb la versió gratuïta pots generar una llista de paraules clau que pots utilitzar, però la versió de pagament t’oferirà servei d’analítica i molt més.

SEMRush

Podríem dir que SEMRush és l’einaespia. La seva funció se centra a analitzar l’estratègia SEM del competencia.Recordem que el SEM és el posicionament basat en estratègies de pagament.

Aquesta eina et serà molt útil si vols dur a terme una campanya d’AdWords.

Aquesta eina també et pot ser útil per a la recerca de paraules clau, ja que et diu quines són les que utilitza la competència.

L’únic inconvenient que té és que el seu cost és una mica elevat.

També, recorda que pots millorar el posicionament amb una bona gestió de continguts. Oferir informació de qualitat, optimitzada i ben estructurada t’ajudarà a guanyar posicions en els cercadors. Al cap ia la fi, tingues en compte que el posicionament és l’encarregat de fer visible el teu portal i això necessita cura.

Finalment, si necessites un equip professional que faci un estudi sobre el teu negoci i quines possibilitats té, estarem encantats d’ajudar-te.

Write a comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada