are you online now?

Carregant...

4 curiositats sobre Pinterest

pinterest

Pinterest és una xarxa de la que, de vegades, les empreses se n’obliden. Des d’aquest post volem reivindicar la importància que aquesta xarxa social té. Que la teva empresa disposi d’un ventall de taulers cuidats a Pinterest farà que la teva marca sigui visible i present a tots els usuaris que gaudeixen descobrint novetats. Pinterest ha evolucionat des dels seus orígens fins a convertir-se en un gran generador de consciència de marca que t’ajudarà a generar ingressos. Seu còmodament i escolta les curiositats que hem d’explicar-te sobre aquesta xarxa!

Pinterest com a font d’inspiració

Pinterest ajuda als usuaris a trobar coses senzilles com cuinar sense gluten o decorar una festa infantil. Aquestes són les recerques que es fan de manera habitual. L’audiència compromesa, l’usuari que sent una vinculació a una marca concreta visita de manera regular els llocs on troba contingut de qualitat i de valor. Per això és molt important que la teva marca disposi d’un perfil obert, actiu i cuidat a Pinterest: allà és on l’usuari compromès entra sovint.

Curiositat 1 de Pinterest

Pinterest, a internet, és sinònim de descobriment. L’usuari que vol descobrir coses innovadores i fer troballes innovadores, va a Pinterest. Si la teva marca i el teu producte apareixen en les seves recerques, el descobriran i passaran a ser clients de la teva marca. Per què? Doncs perquè l’usuari de Pinterest té un perfil característic: és un usuari a qui motiva experimentar coses noves i explorar.

Curiositat 2 de Pinterest

Pinterest és una xarxa que, sense fer soroll estrident, ha anat pujant en nombre d’usuaris com l’escuma. I és que cal tenir present que, quan l’usuari entra a Pinterest, troba tantes coses que encaixen amb els seus gustos que s’hi passarà hores i hores. És una xarxa que ha crescut més que Facebook!

Curiositat 3 de Pinterest

L’usuari de Pinterest gaudeix tant de la compra, com de la recerca i de l’exploració. Per tant, entra a Pinterest i s’oblida del rellotge, del temps, de les presses. L’usuari gaudeix la seva estada a Pinterest! Aquesta xarxa ofereix un espai orgànic, ple de troballes i segur en el que mirar amb calma, gaudir de les troballes i decidir sense pressions què vol comprar.

Curiositat 4 de Pinterest

Els pins corren com la pólvora. Si comparem un retweet amb un repin, Twitter queda com a clar derrotat davant la potència de Pinterest. Hem de tenir present que el 80% dels pins es tornen a fixar en els taulers dels usuaris. La funció de recerca i els algoritmes de categories que emmagatzema Pinterest proporcionen la base perquè es torni a fixar un pin, és a dir, que esdevingui un repin.  Però, per què són tan importants els repins? Doncs perquè, com més sovint es pengi en els taulers d’usuaris diferents, a més gent arribarà el teu pin. Veiem-ho de manera senzilla: vindria a ser com treballar el SEO d’un text. Optimitzar el pin que fixem al nostre tauler farà que aparegui en els resultats de cerca de diferents usuaris. Com gent vegi el nostre pin en el ser resultat de recerca, més augmenta la possibilitat que algun usuari el refixi a algun dels seus taulers.

Si vols trobar usuaris dedicats que passin a ser consumidors de la teva marca, no dubtis més i obre un perfil de Pinterest! Si ho necessites, som aquí per ajudar-te.

Posts relacionats:

instagram
ecommerce
talk
ux
reels
in
reels
pande
expe
copy
dimensions
social ads
brand
followers
Social
influ
podcast
grow
tipo
lives
client
asana
stories
teletreball
brand
Facebook
SEO
CMS
conversacional
cookies
copy
anuncis
mkt
video
xxss
dron
mkt
likes
co-branding
videos
algoritme
winwin
6 consells
web
bounce rate
marketing
Rebranding
Google
co-branding
¿Te consideras creativ@? Vamos a ver qué tipo de creativo eres
SEO y altavoces inteligentes
¿Qué son las técnicas black hat y cuáles son las consecuencias?
¿Qué es el amor?
? Google te esta escuchando a través del teléfono móvil
Accede a perfiles de LinkedIn sin desvelar tu identidad
vídeo keywords para posicionarte en Google
¿Cómo podemos obtener backlinks en nuestra página web?
La nueva tendencia de marketing se llama Flywheel modelo
Lead Nurturing
Búsqueda de voz
Trade
buyer
Linkbuilding
cdmon
Empresa
Objetivos SMART
mkt 360
SEO APPS
Estrategias de marketing
ADS
Test A/B
Google MyBusiness
Campañas Navidad
Marketing Emocional
Microinfluencers
Buyer Persona
Marketing Directo
newsletter
Branded Content
search
creatividad
dominio
mkt digital
Social Media
Aida
SEM
magnet
Social Media
Social Media
marketing
Funnel de Ventas
SEO
email
web
Marketing Digital
Why

Compartir

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn